Acerca de

Proffsig och prisvärd outsourcing och hantering av löner

Elite Accounting är en nytänkande och modern redovisningsbyrå med utbildade löneadministratörer. Som kund hos oss får du en dedikerad konsult som du har en personlig kontakt med.

 

Vi hjälper dig med att sätta upp nya smarta system, ser till så att processer och rutiner är trimmade samt att arbetet utförs med riktigt hög kvalité till ett konkurrenskraftigt pris.

Personlig service

De flesta entreprenörer vet att det kan vara krångligt och tidskrävande att hålla koll på alla semesterdagar, vem som har VABBAT och vad som händer om det skulle uppstå problem med myndigheter etc.

Minsta lilla fel i en löneberäkning kan skapa väldigt mycket administrativa problem och kan leda till extrakostnader och kan skapa frustration bland de anställda. Med dina löner outsourcade till Elite Accounting kan du som entreprenör istället fokusera på din core business medans vi hjälper dig med semesterberäkningen.

Fast pris per lön

Vi tar ett fast pris per lönespecifikation, detta innefattar att registrera nyanställda, göra slutlön, kontrollera avvikelser, frånvarohantering, föräldraledighet, semester m.m.

Genom en outsourcad löneavdelning så behöver vi inte vara på plats hos er, vilket leder till högre kvalitet och till en lägre kostnad.

Skulle du sedan behöva hjälp med kontakt med myndigheter, upprätta nytt tjänstepensionssystem etc så kan vi självklart även hjälpa dig med detta.

_C9C8504_edited.jpg

Få offert