Vi är Elite Accounting

Vi är den moderna digitala bokföringsbyrån.  Vi älskar att hjälpa engagerade entreprenörer som brinner för sitt företag!

DEN DIGITALA BOKFÖRINGSBYRÅN

För oss är det självklart att jobba digitalt och papperslöst. Vi använder uteslutande Fortnox som vi är experter på. Om du ännu inte har uppgraderat till Fortnox, hjälper vid dig enkelt och friktionsfritt att flytta över din befintliga bokföring.

SÄG HEJ TILL

Elite Accounting grundades år 2007.

 

Vår vision var redan då att ligga i framkant och leda utvecklingen inom branschen. Alltid med fokus på kvalité och rådgivning.

Vår filosofi är ganska enkel: Om vi lyckas bidra till att utveckla inte bara din affärsverksamhet - utan även dig som företagare, entreprenör och individ - då kan vi på riktigt hjälpa dig och ditt företag att nå framgång.

De senaste åren har branschen utvecklats i raketfart. Idag arbetar vi helt digitalt och papperslöst, vilket känns självklart för en modern bokföringsbyrå tycker vi.

En del av våra kunder idag har varit med nästan sedan starten. Det kanske om något är en indikation på att vårt framgångsrecept verkar fungera!

 

ADRESS

Riddargatan 30

114 57 STOCKHOLM

KONTAKT

Tel: 010-7502850

Email:  info@eliteaccounting.se

FÖLJ OSS

© 2019 Elite Accounting Sverige AB